Relatietherapie & Coaching

Jullie vinden je relatie kostbaar, maar er loopt iets spaak... Als je er zelf niet uitgeraakt kan een begeleiding helderheid en ondersteuning bieden. In een vertrouwelijke sfeer zoeken we uit waar je krachten en je ontwikkelpunten in de relatie liggen. Authenticiteit is een sleutelwoord in dit proces.

Single Coaching

Wil je graag aan de slag met jezelf om een toekomstige relatie de beste slaagkansen te geven? Samen zoeken we uit hoe jouw patronen een duurzaam partnerschap in het verleden in de weg hebben gestaan. We leren ze dan als groeikansen hanteren zodat je op je eigen wijze vorm kunt geven aan je talenten als mogelijke partner.

 

Workshop Relationshipskills

In kleine groepjes ontdekken we op ervaringsgerichte, speelse manieren onze talenten om op een authentieke wijze 'in verbinding' met elkaar te gaan. Wat werkt en wat werkt niet als we toenadering zoeken? Waar en hoe trekken we onze grenzen en wanneer laten we iemand toe om dichter te komen? Kom het samen met ons ontdekken!

 

Volgende stap...

Wil je graag de stap zetten naar een betere verstandhouding met je partner, met jezelf? Voor een begeleiding kan je contact opnemen met Inneke Geerts of met Annelies Harvent.